Appartement op de Zeedijk in Zeebrugge

De Blauwvoet

Welkom in Zeebrugge 


Wij verwelkomen je graag in ons appartement voor 6 personen op de Zeedijk.

De strandwijk in Zeebrugge is kleinschalig en kindvriendelijk.  Je kan in alle rust genieten en tegelijkertijd is het vertier nooit ver weg.

Kom en ontdek waarom wij zo houden van Zeebrugge!


Onderweg naar de kust kan het best druk zijn; er is veel verkeer of er zijn zelfs files onderweg en eens aangekomen ben je er nog niet... je moet zoeken naar een parkeerplaats, de koffer leegmaken en wachten op de steeds bezette lift om alles naar boven te brengen. Daarna vind je een oude microgolfoven die nauwelijks nog werkt, slechte pannen, een veel te kleine frigo, slechts één douche en je kan dadelijk naar de winkel lopen omdat je toch iets vergeten bent,...


Herkenbaar, niet?

Zo was het ook voor ons, reden temeer waarom we gedurende een maand met 6 hebben gewoond in het appartement en zo gaandeweg hebben beslist wat anders moest. We hebben dan ook stevige verbouwingen doorgevoerd en alles vernieuwd en verbeterd.

Je koffers zijn in een wip boven en je vakantie is gestart! Alles is ingericht en we voorzagen in een aantal basisbenodigdheden. 
Neem dus eerst een koffietje, open de terrasdeur en snuif de sfeer. Steek daarna de autovrije dijk over en spring in het zand. Wedden dat je kinderen eerst aan het piratenschip zijn? Of zouden ze toch maar eerst hun winkeltje met strandbloemen organiseren?

Terwijl zij het strand ontdekken schuif je onderuit op een terras vlakbij... je vakantie is begonnen!


Vergeet dus alle zorgen en kom naar Zeebrugge. Wij zijn gevallen voor de gemoedelijke sfeer, het feit dat het er nooit echt druk is en alle troeven aanwezig zijn. Bovendien is de strandwijk een zeer kindvriendelijke omgeving; er is een (gratis) grote speeltuin op het strand, tijdens het seizoen worden er verschillende activiteiten georganiseerd, is er een strandbibliotheek waar je ook spelletjes kan huren, is er een sportstrand en een urban-move inrichting met skatepark en free-running parcours.

Je laadt de valiezen uit, parkeert de wagen en je bent zo op de eerste verdieping in ons appartement voorzien van alle comfort.


De strandwijk, dat is gratis parking op nauwelijks 5 minuten wandelen (station NMBS of overzijde kustlaan) - of je maakt gebruik van onze overdekte parking, douches op het strand, een oergezellige beachbar, een winkeltje vlakbij, verschillende terrasjes/restaurants, foodbars op de dijk, een surfclub, fietsenverhuur en met de kusttram die in het seizoen elke 10 minuten passeert ben je in no time in Blankenberge of Knokke waar je alsnog de drukte kan opzoeken ;-)

Op de toeristische dienst (het Badengebouw op de zeedijk) helpt men je bovendien heel graag verder.


Welkom in Zeebrugge!

David & Katleen